Tietoja FC Wimmasta
FC Wimma Kajaani r.y. on tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut kajaanilainen jalkapalloseura, joka on perustettu 2007.
Seura kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Palloliittoon, Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiriin sekä Kainuun Liikuntaan.

Seura on perustettu yhdistämällä Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) ja Kajaanin Hakan (Haka) tyttö- ja naisjoukkueet. Eri ikäluokissa pelaavia joukkueita on yhteensä seitsemän, ja pelaajamäärältään FC Wimma on Kainuun toiseksi suurin jalkapalloseura.

Yhteistyöstä voimaa ja näkyvyyttä
FC Wimma on juuri sitä, mitä jalkapalloyhteistyöltä on Kainuussa odotettu: voimat on koottu niin pelaajien, valmentajien kuin muunkin taustajoukon toimesta yhteen seuraan. Tyttö- ja naisjalkapallon noste on tuonut viime vuosina paljon iloa suomalaiseen jalkapalloon sekä lisännyt tyttöpelaajien määrän huikeaan nousuun. Yhteistyökumppanit ovat myös huomanneet tyttö- ja naisjalkapallon positiivisen imagon.

Tule mukaan hyvään seuraan!
Osaaminen, innostus ja tekemisen vimma on valtava! Ja se tulee näkymään kentällä ja kentän ulkopuolella. Lähde mukaan FC Wimman toimintaan, pelaajana, valmentajana tai tukijana. FC Wimma tarjoaa kaikille mielenkiintoisia hetkiä jalkapallon parissa, ja hyvässä seurassa.

Wimman logo edustaa tyttö- ja naisenergiaa!

Wimma: W=woman (olemme tyttöjen ja naisten seura), woman – naisenergia.
Wimma=tekemisen vimma, energia.
Oranssi: jalkapallossa esikuvana Hollanti, jonka väri oranssi on.
Oranssi edustaa myös tyttöenergiaa ja on väri, joka on seuran syntyaikana todellakin erottunut joukosta.