FC Wimman Toiminta-ajatus

Seuran tavoitteena on luoda kannustava ilmapiiri kaiken ikäisille tytöille ja naisille jalkapallon harrastamiseen sekä tarjota samalla mielenkiintoisia hetkiä ja onnistumisia jalkapallon parissa sekä hyvässä seurassa.

Seura haluaa tarjota jokaiselle pelaajalle tasonsa mukaisen ryhmän jalkapallon pelaamiseen. Ryhmä voi olla oman ikävuoden mukainen, sitä alempi tai ylempi pelaajan halun ja taitojen mukaan soviteltuna. FC Wimma haluaa olla seura, jossa motivoituneilla ja lahjakkailla pelaajilla on mahdollisuus halutessaan kehittyä juniorijoukkueiden ja oman edustusjoukkueen kautta aina ylempiin sarjoihin. Yhtä tärkeänä näemme myös tyttöjen ja naisten harrastejoukkueiden toiminnan ylläpitämisen, joissa pääajatuksena on hauskanpito ja liikunnasta nauttiminen jalkapallon muodossa.

Osaavat ja koulutetut valmentajamme pitävät huolen, että seuran vuoroilla harjoittelu on laadukasta, monipuolista ja turvallista!

Seuran arvot

  • innostus
  • osaaminen
  • kannustavuus
  • tasa-arvo
  • tekemisen vimma!

MISSIO

FC Wimman missio on tarjota mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, kilpailla ikäluokasta riippumatta korkeimmalla mahdollisella tasolla sekä kehittyä omien tavoitteiden ja edellytysten mukaisesti.

Toiminta on laadukasta, tavoitteellista ja mielekästä niin pelaajille, seuratoimijoille kuin perheille.

VISIO

FC Wimma on alueensa laadukkain jalkapalloseura joka tarjoaa harraste- ja kilpa toimintaa juniori-ikäisille harrastajille.

Tavoitteena on että naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Ykkösessä ja B-tytöt B-SM-sarjaa vuonna 2020.

FC Wimman toimintaa ohjaa laadukas valmennus jota ylläpidetään omalla valmentaja koulutuksella, hyvä taloudenhoito jota ylläpidetään rahastonhoitajien koulutuksella sekä kannustava ilmapiiri niin pelaajille, vanhemmille kuin toimihenkilöille.  

Jokaisella joukkueella tulee olemaan vähintään D-koulutettu valmentaja.

Wimman tavoitteena on kasvattaa jatkuvasti pelaajia niin omaan edustusjoukkueeseen kuin maajoukkuetasolle. Jokaisesta ikäluokasta 1-3 pelaajaa piirijoukkue/aluejoukkue (Helmari) toimintaan.