Urheiluakatemiakerhot 7-9 luokkalaisille

Jalkapallossa, salibandyssä ja jääkiekossa voi osallistua urheiluakatemiavalmennukseen Kajaanin yläkoulujen urheiluakatemiakerhoissa. Harjoituksia järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15:30-17.

Jalkapallon lajitreenit ovat maanantai, keskiviikkoisin, ja torstaisin  klo 15:30-17 seuraavasti:
syys/keväkaudella Liikuntapuisto, Talvella Pallohalli

2. asteen opiskelijat

Urheiluakatemiavalmennus toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville urheilijoille kattaa päivittäisvalmennusta 6-10 kertaa viikossa opintoihin sovitettuna. Valmennus on kokonaisvaltaista valmennusta ml. lajitekniikat, voima- ja muu tukiharjoittelu, harjoituskuormituksen hallinta ja yksilöllisten ominaisuuksien kehittäminen. Päivittäisvalmennusta saa kaikissa akatemian 12 lajissa. Urheilijat saavat etuja suorituspaikkamaksuista. Lajista riippuen lukuvuoden aikana järjestetään lisäksi harjoitusleirejä omakustannehintaan.

Varusmiespalvelusta suorittavat

Kainuun prikaati tarjoaa varusmiehilleen mahdollisuuden pyrkiä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin. Valmennusryhmään kuulumiseen sisältyy osallistuminen ohjattuun päivittäisvalmennukseen, testi- ja seurantapalvelut lajikohtaisesti sekä mahdollisuus osallistua ja valmistautua oman lajin kilpailuihin ja harjoituksiin palveluksen sallimissa puitteissa. Lumilajien urheilukoululaisille palvelusaika räätälöidään sovitettuna lajien kilpailukauteen. Katso lisää Kainuun prikaatin esittelysivulla.

Korkeakoulu opiskelijat

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa on mahdollista jatkaa päivittäisvalmennusta jopa korkeakouluopintoihin saakka. Urheiluakatemiaan kuuluvia 3. asteen oppilaitoksia ovat Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston Vuokatin yksikkö. Harjoittelu on sisällä opintorakenteissa ja urheilijalle tarjotaan myös uraohjausta.

Tutustu tarkemmin eri lajien valmennukseen urheiluakatemianlajisivuilla.

Lisätietoa uhrheiluaketemiatoiminnasta vuokattiurheiluakatemian nettisivulta