11 pelaajaa mukana Oulussa lauantaina 13.9. ja piirisarjan viimeinen peli. Tytöt pitivät hallussa neljättä sijaa – menomatkalla.

13.9 Heinäpää Oulu, vastassa ONS ja meillä 11 pelaajaa mukana.

Anna lupasi mennä maaliin, Tiamaria, Katja, Ira ja Assi muodostivat puolustuslinjan. Lotta, Henriikka, Jasmiina ja Noora keskikentän, kärkeen Emma ja Sanni.Pelailtiin ensimmäinen 35min ja tultiin puoliajalle 0-0 tilanteessa.Juteltiin siinä, että eipä olla yhtään heikompia kuin tuo vastustaja ja samalla että yksi maali voi riittää voittoon ja sarjassa kolmanteen paikkaan (epävirallisesti).

Hese ei punaisiin pysähtele

Muutoksia ei peliin tehty kuin yksi. Jassu pelasi ensimmäisen kymmenen minuuttia toiselta puoliajalta käressä, mutta vaihdoimpa Emman takaisin kärkeen ja vielä ihan piikkiin. Ensimmäinen Emman kosketus palloon ja pallo ONS:n maalissa. 45min 0-1 Wimmalle. Katselin ihmeissäni vaihtopenkille, jossa istuivat Outi ja Jari. No, ei ainakaan vaihtoja luvassa. ONS hermoili ja meidän tytöt pelasi ja millä asenteella. Palloja ei hävitty, taisteltiin. Anna komensi alakertaan, otti muutaman pallon käsiin ja avasi hyvin peliä.

Nooran ilme kertoo KAIKEN

Keskikenttä raatoi. Syötöt menivät omille ja vietiin peliä sata nolla. 55min Noora keskitti oikealta laidalta ja loistavasti paikalle tuli Emma, joka veti pallon suoraan syötöstä maaliin 0-2.Minulla oli suuri toive sydämessä, että vielä tytöt yksi maali ja kun Emma ja Jassu vaihtoivat paikkoja se toive toteutui. 70min 0-3 Jassun upealla yksilösuorituksella.

KUKA VOITTI? WIMMA!!

Tuntui todella hyvältä ja mikä ilme tyttöjen kasvoilla. Kyllä oli jokainen pelaaja tehnyt sellaisen urotyön, että kannatti vähän hehkuttaa. Vielä ihan pelin lopussa Jassu ja Henriikka sahasi ONS:n puolustuksen ihan kioskille. Kiitokset kaikille ja samalla kiitokset taustajoukoille. Ilman teitä tässä ei oltaisi. Outi/ Tuija / Seija /Johanna/ Eila / Mari/ Jakke / Jokke ja ammattitaitoinen kuljettajamme Jari. T. Esa

Taustajoukoilta sekä tytöiltä ISO KIITOS myös Esalle!  Ilman sinua tässä ei oltaisi!