FC Wimman -96 tytöt pelasivat ensimmäisen turnauksensa Kajaanissa 26.-27.1.2008.

Lauantain ensimmäinen ottelu ja vastassa Iisalmen Klubi -36. Ottelu lähti käyntiin hieman tunnustellen, mutta ote siirtyi hieman meille ottelun edetessä. Peli eteni kuudennelle minuutille kunnes Ansku lähti ylösnousuun ja veikin pallon aina maaliin saakka. Tämä olikin sitten ootelun ainut osuma. Ottelu meni totutellessa uuteen pelityyliin ja paitsio sääntöön. Sinna pelasi maalissa hyvin ja otti muutaman hienon kopin.

Toinen ottelu ja vastaan asettui SIPS Siilinjärveltä. Ottelu alkoi heti meidän hallinnassamme. Noin viiden minuutin pelin jälkeen saimme kulmapotkun, jonka jälkiseurauksena Ansku pääsi tälläämään voitto-osumaksi jääneen maalin. Peli jatkui ja Marjo vei meidät jo turvalliseen 2-0 johtoon, josta emme enää luopuneet.

Kolmas ottelu. Tauko sekä pitkä päivä oli jo tehnyt tehtävänsä. Tuntui kun käsijarru olisi jäänyt päälle ja yritimme liian vaikeita ratkaisuja. Onneksi Suvi sai survottua meidät 1-0 johtoon, joka kesti loppuun asti. Vastassamme oli 7 pelaajan puolustus ja yksi harppuuna hyökkääjä. Peli oli jatkuvaa hyökkäystämme, mutta tila loppui kesken. Lohkovoitto tiesi meille, että saimme pidemmät yöunet.

Sunnuntai ja puolipäivä, ensimmäinen ottelu ja vastassa Varkauden WJK. Yön aikana valmentajat olivat miettineet tilanteet ja taktiikan uusiksi ja se tepsi. Peli oli iloista ja tulosta syntyi. Ottelun lopputulos 5-1 ja edessä revanssi ottelu Klubi -36:tta vastaan oli selviö.

Loppuottelu oli jännä ja tasaväkinen. Meillä oli monia maalipaikkoja, joita emme kyenneet hyödyntämään hyvistä yrityksistä huolimatta. Pelimme meni liiaksi sumppuun ja emme saaneet rakennettua tilanteita laitojen kautta. Käytännössä ainoasta tilanteesta vastustaja pääsi rankaisemaan ja vei turnaus voiton. Onnittelut Iisalmelaisille. Nyt harjoittelemme lisää ja katsotaan mitä uutta kykenemme luomaan seuraaviin koitoksiin. Tästä on hyvä jatkaa ja seikkailu jatkuu.