Aikainen sunnuntai aamu valkeni pakkasen merkeissä kun startattiin matkaan uimahallilta kohti Iisalmea 99-00 joukkueen mukana.

Matkan tarkoituksena oli pelata kaksi ottelua ja kokeilla sisäänajamaamme pelisysteemiä. Lisäksi kokeilimme uusia pelipaikkoja ja uusimmat pelaajat pääsivät reilusti pelaamaan.

Ensiksi kohtasimme Klubi 36:n -96 joukkueen. Pelimme ovat aina olleet jännittäviä ja tasaväkisiä. Peli ei tuonut kumpaankaan edellä mainittuun poikkeusta. Ensin painosti Klubi, sitten otimme me ohjat käsiimme ja taas tuli Klubi peliin mukaan. Peli päättyi 1-1 lukemiin molempien joukkueiden tehdessä melkein identtiset maalit. Molemmat tekivät maalinsa hyvillä kaukolaukauksilla vastapaalloon ja maalin kattoon. Wimman maalin laukoi Nani Mannan loistavasta syötöstä.

99-00 joukkue pelasi omat pelinsä välissä. Tytöt pelasivat molemmissa päädyissä käydyissä otteluissa pirteästi ja saivat kannustusta asiaankuuluvasti 96 tytöiltä. Näin toimii saman seuran tiimit hienosti yhteen. Kun 96 tytöt pelasivat niin 99-00 joukkue kannusti meitä ja tuntui kuin pelaisi kotiottelua. Kiitos kannustuksesta!

Me vaihdoimme kentällistä ja pelipaikkoja suht radikaalistikin ja aloitimme toisen pelimme Klubin -97 joukkuetta vastaan. Syntymävuosi on vain numeroita ja sen todisti myös Klubin joukkuekin. Klubin tytöt olivat hyvinkin vikkeliä ja pelasivat hyvin. Wimman tytöt noudattivat kurinalaisesti sopimaamme taktiikkaa ja pystyivät kontrolloimaan ottelua. Ensimmäinen puoliaika pelattiin vielä 0-0, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua. Kulmapotkun jälkitilanteesta Venla ohjasi Viivin laukauksen maaliin. Maalissa ensimmäisen ottelunsa pelannut Essi hoiti työnsä tyylikkäästi. Jäätävän rauhallinen ja varma suoritus. Vähän ennen ottelun loppua Nani pääsi laukomaan pilkun kohdalta ilmasta pallon varmasti verkon perukoille ja loppunumeroiksi 2-0.

Matka oli kaikin puolin antoisa ja Iisalmessa sovimme Klubilaisten kanssa jatkavamme hyvin sujuvaa yhteistyötä jatkossakin ja pelaavamme otteluita jatkossakin.