24.8 pelattu Kempeleen turnaus oli hieno kokemus joukkueelle!

Kesän viimeiseen turnaukseen saatiin mukaan 13 tyttöä ja innokkaita vanhempia, sekä Jenni ja Niina.  Kempeleeseen matkattiin henkilöautoilla ja osa tytöistä odottikin meitä jo Kempeleessä.

Ensimmäisessä pelissä ONS punaista vastaan tytöt olivat hieman unessa ja ujostelivat palloon menemisessä, ja vuotta vanhemmat tytöt pääsivät pelaamaan selvästi harjoiteltuja kuvioitaan ja meidän tytöt katselivat hieman vierestä. Tytöt kuitenkin tsemppasivat pelissä hienosti eivätkä antaneet vastustajan maalien harmittaa mieltä.

Toisessa pelissä kohtasimme Kempeleen Ajaxin joukkueen, joka kutakuinkin saman ikäinen kuin omamme. Tähän peliin Niina ja Jenni loivat tyttöihin uskoa omaan tekemiseen ja rohkeasti palloon menemiseen ja peli sujuikin todella hienosti. Tytöt hallitsivat ottelua ja saivat luotua paljon hyviä maalintekopaikkoja. Kaikki tytöt uurastivat kentällä kovasti ja peli oli iloista katseltavaa. Maalinteossa onnistuivat Tiinu kahdesti, sekä Tilda ja Jessica. Ottelu päättyi siis Wimman mahtavaan 4-0 voittoon!

Viimeisessä pelissä vastaan asettui ONS valkoinen. Tytöt taisivat vähän jännittää heitä vastaan pelaamistaan ja ensimmäisellä puoliajalla tytöt hieman taas ujostelivat vastustajaa ja ONS pääsi pyörittämään peliään vahvasti. Toiselle puoliajalla tytöt saivat kuitenkin aivan eri fiiliksen päälle ja taistelivat hanakasti ONS:ia vastaan. Puoliaika oli todella tasaista vääntöä, jossa Wimman pelaajat pääsivät testaamaan myös ONS maalivahdin taitoja, jotka osottautuivat hyviksi. Näin hyvään puoliaikaan, mitä tytöt pelasivat, oli ilo päättää kesän piirinsarja, vaikka ottelu hävittiinkin.

Kokonaisuudessaan turnaus meni hienosti, kun tytöt saivat pelin juonesta kiinni ja uurastivat koko turnauksen läpi. Kun saimme vielä 13 tyttöä mukaan, ei väsy painanut niin pahasti viimeisessä pelissä. Jenni ja Niina näkivät tyttöjen pelissä paljon kehitystä ja olivat todella tyytyväisiä joukkueensa panokseen.

Tästä meillä on hyvä lähteä opettelemaan uusia jekkuja ensi kesää varten, HYVÄ TYTÖT!