Keskiviikkona pelatussa pelissä FC United Pietarsaaresta kaatui Teppanassa lukemin 3-1 ja sunnuntaina joukkue kaatoi Kokkolassa KPS:n lukemin 1-3.

B-tyttöjen peli sujui keskiviikkona mallikkaasti, kun kotijoukkue Wimma pyöritti syöttöpelillään FC Unitedin kumoon ja kohti kotimatkaa. Alusta asti kupletin juoni oli selvä: vierasjoukkue ei päässyt peliin mukaan, kun Wimma liikutti palloa ja juoksutti vastustajaa askeleen, pari jäljessä. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue piti palloa ja hallitsi peliä, jota käytiinkin pitkälti Unitedin päädyssä, mutta kovin vaarallisiin maalipaikkoihin ei päästy, lukuunottamatta ensimmäisellä minuutilla tullutta maalia, joka loppupeleissä oli hiuksen hienoinen paitsio. Hallinta kuitenkin palkittiin, kun keskikentän hahmo Niina Möttönen pääsi laukomaan pallon hyvän syöttökuvion jälkeen maaliin! United sai kuitenkin vielä ennen taukovihellystä tasoittaa pelin, oikeastaan ainoasta hyökkäyksestään.

Toiselle puoliajalle asteli vain yksi Joukkue, ja se oli FC Wimma. Syöttömylly pyöri ja United joutui rikkomaan ja potkimaan pitkää, mutta sekään ei auttanut. Kotijoukkue teki muutaman vaihdon, ja viimeistään tämä aukaisi pelin lopullisesti, kun saatiin lisää virkeitä jalkoja. Lopulta pelin ratkaisi Hanna Putaala, joka laukoi sekä 2-1 että 3-1 lukemat. Iloinen peli miellytti pelaajia ja valmentajaa sekä katsojia.

Sunnuntaina pelattiin Kokkolan Palloseuraa vastaan lämpimässä, tosin kovin tuulisessa säässä. FC Wimma hallitsi ensimmäistä puoliaikaa hienokseltaan ja sai paljon vaarallisia tilanteita. Wimma siirtyikin ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin johtoon Niinan toimesta, ensin hän laukoi pallon kuudeltatoista sisään ja 0-2 maalin hän teki Jennin antamasta kulmasta. KPS pääsi kaventamaan lukemat 1-2 vastahyökkäyksestä, mutta Rondan vastaus nosti Wimman jälleen kahden maalin johtoon.

Toisella puoliajalla KPS sai vahvan myötätuulen avukseen ja pitkää potkua sisältävä pelitaktiikka sai tukensa, eikä Wimma päässyt purkamaan tilanteita kovin paljon, joten toinen puoliaika oli KPS:n tiukkaa painostusta, mutta Wimma selvisi rynnistyksestä ja nappasi pisteet mukaansa.