Alun ja lopun hyvä syke ei riittänyt voittoon.

FC Wimman b-tytöt kokivat sarjan toisen tappionsa, kun vierasjoukkue ONS/2 vei kolme pistettä mukanaan luvuin 0-1. Peli oli melko tasaista vääntöä, ja pelin hallinta aaltoili joukkueiden välillä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta hyvin, prässi oli hyvää ja heti pelin alkuminuuteilla Wimmalla oli mahdollisuudet siirtyä johtoon, kun ensimmäisen viiden minuutin aikana saatiin luotua kolme melko vaarallista tilannetta. Kymmenen minuutin pelin jälkeen peli tasoittui ja ONS pääsi mukaan taisteluun. Peli oli aaltoilevaa, kumpikaan joukkue ei hallinnut peliä, molemmat pääsivät hätyyttelemään maalivahteja, mutta vaarallisia paikkoja ei luotu. Ensimmäisen puoliajan lopuilla kotijoukkue väläytti pari kertaa vaarallisilla hyökkäyksillä, kun ensin Hanna Putaala riisti kovalla prässillä pallon, mutta sijoitus meni hiuksen hienosti ohi maalin. Pian tämän jälkeen myös Reetta Siira pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta pallo jälleen ohi. Puoliajalle lähdettiin tasatilanteessa 0-0.

Toisen puoliajan alussa Wimma suoritti kaksi vaihtoa, kun kentältä poistuivat hyvin pelanneet Salla Autio sekä Emilia Stein, kentälle tulivat Krista Kalloinen ja Anna Tervonen. Tytöt pääsivät hyvin peliin mukaan. Toisella puoliajalla ONS sai peliä haltuunsa, mutta puoliajan alkupuolilla ei nähty mitään mainittavaa, pallo pyöri keskialueella, eikä kumpikaan joukkue saanut vaarallisia hyökkäyksiä aikaiseksi. Puoliajan puolen välin paikkeilla FC Wimma suoritti kolmannen vaihdon, kun Laura Möttönen meni Inka Kukkosen paikalle. Pian tämän jälkeen Hanna Putaala loukkasi itsensä ja joutui jättämään pelin kesken, Wimma pelasi hetken aikaa vajaalla. Tämän vajaalla pelaamisen aikana ONS sai hyökkäyksen, jossa vapaaksi unohdettu ONS pelaaja pääsi vetämään pallon maaliin. Samalla FC Wimma sai suoritettua vaihdot, jossa kentälle menivät Ronda Sjöblom sekä Anna-Paulina Kyllönen. Tästä alkoi kotijoukkueen hurja takaa-ajo, jonka seurauksena syntyi muutama vaarallinen maalintekopaikka, mutta jälleen pallot suuntautuivat hitusen ohi maalista. Peli oli siis melko tasaista vääntöä, mutta tällä kertaa palloa ei onnistuttu viemään verkon perukoille.

B-tytöt jatkavat pelejään keskiviikkona Oulussa, kun vastaan asettuu ONS/1.