B-tytöt maksoivat kevätkierrokselta jääneet kalavelat kovien korkojen kera ONS/2:lle, kun Wimma murskasi ONS:n tylyin 0-7 lukemin Oulussa.

Syyskierroksen ensimmäiseen peliin ONS/2:ta vastaan matkasi kovin pieni kajaanilaisjoukkue, kun matkassa oli vain 13 pelaajaa. Sairastelun, lomamatkojen ja rippikoulujen vuoksi edustuksesta tuuraajiksi lähtivät Jenni Leinonen ja Niina Möttönen, jotta saatiin edes kaksi vaihtopelaajaa.

Heti pelin ensiminuuteista asti kuvio oli selvä, vierasjoukkue painoi päälle ja ONS oli pulassa. Jenni Leinonen meinasi ensimmäisellä minuutilla viedä Wimman johtoon, kun hän pääsi ONS-puolustajan syötöstä laukomaan sisäterällä sijoituksen, maalivahti oli kuitenkin hereillä tilanteessa. Wimma hallitsi keskikenttää Möttösen siskosten (Niina ja Hanna) johdolla, kun tytöt eivät antaneet vastustajalle piiruakaan tilaa rakentaa omaa peliään. ONS sai pelin alussa muutaman kulman, sekä yhden tai kaksi terävää hyökkäystä, mutta Wimman puolustus hoiti tilanteet hyvin. Wimma siirtyi johtoon, kun Jenni pelattiin kuudentoista sisällä vapaasti, ja hän pääsi laukomaan pallon takaverkkoon. Wimma sai vyörytettyä hyviä hyökkäyksiä molemmilta laidoilta, sekä keskeltä, ja ONS oli lähes kokoajan askeleen jäljessä. Wimma siiryi 0-2 johtoon, kun tytöt pelasivat ONS-puolustuksen pihalle kuudentoista sisällä 4-5 syötöllä, ja lopuksi Jenni pisti pallon lähes tyhjään maaliin. Wimma sai yhden vaarallisen kulman ensimmäisellä puoliajalla, mutta Niinan pusku leijui yli maalin. Vielä ennen taukovihellystä Wimma lisäsi johtoaan jo 0-3:een, kun Wimma pelasi pallon komeasti keskialueelta neljällä syötällä maaliin: ensin Niina syötti Jennille, joka jatkoi pallon ONS-puolustuksen yli loistopelin vasempana laitalinkkinä pelanneelle Hanna Putaalalle, tämän kova keskitys löysi takatolpalta Reetan, jolla oli ilo laittaa pallo tyhjään maaliin.

Toisella puoliajalla ote siirtyi yhä vahvemmin vierajoukkueelle, ja vaarallisia tilanteita syntyi useita. ONS väläytti pari kertaa hyvillä hyökkäyksillä, etenkin oikean laidan kautta, mutta muuten he olivat kovasti alakynnessä. Wimma jatkoi maali-iloitteluaan toisella puoliajalla. 0-4 maalin teki Niina, joka laittoi Jennin antaman kulman varmasti sisäterällä verkon perukoille. Reetta teki päivän toisensa, kun HannaP pelasi Jennin laidasta läpi, Jennin keskitys löysi loistavasti takatolpalle hiipineen Reetan, joka sai jo toistamiseen pistää pallon tyhjiin. 6-0 maalissa Wimma pelasi ONS:n keskuspuolustuksen pihalle, ja Ronda pääsi laukomaan keskeltä pallon komeasti maaliin. Vielä hetki ennen loppua Jenni täydensi hattutemppunsa, kun ONS:n topparipari ei osannut päättää kumpi ottaa pallon, niin Jenni vei pallon heidän välistään ja laukoi pallon takaverkkoon.

FC Wimman peli oli iloista ja liikkuvaa, eikä siinä jäänyt paljon jossiteltavaa, Wimma oli sunnuntaina parempi joukkue kentällä. Wimma jatkaa pelejään keskiviikkona 6.8 Kajaanissa, kun FC United Pietarsaaresta matkaa Wimman vieraaksi.