Naisten cupin toisen kierroksen ottelu oli yllättävän tiukkaa vääntöä loppuunasti. Kokkola vei kuitenkin ottelun lopulta maalein 3-1. FC Wimma antoi kuitenkin erinomaisen vastuksen!

Kokkolalta puuttui avauksesta pari nuorten maajoukkuepelaajaa, mutta siitä huolimatta kentällä nähtiin seitsemän maajoukkuepelaajaa. Näistä lähtökohdista ottelun oletettiin olevan vahvasti Kokkolan. FC Wimma sai kuitenkin otteluun erinomaisen alun, kun Rosa Hyvärinen väänsi vahvasti Kokkolan rangaistusalueella aina rankkarin arvoisesti. Salla Jyrkäs joukkueen kapteenina joutui heti tiukan paikan eteen. Salla ei häkeltynyt vaan pyssytti pallon komeasti yläkulmaan.

Kotijoukkue pysyi pelissä mukana erinomaisesti ja loi muutamia vaarallisia maalitilanteita ensimmäisen puolituntisen aikana. Kesken hyvän pelin pallo ajautui Wimman pelaajan kautta Dahlmarsille, joka pääsi vastakkainen kotijoukkueen veskarin kanssa ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Toinen puoliaika jatkui ensimmäisen kaltaisena. Keskialueella  väännettiin vahvasti puolin ja toisin. Olisi odottanut, että kaksi divisioonaa ylempänä pelaava liigajoukkue lisää vettä myllyyn, mutta ei. Kotijoukkue pysyi hyvin mukana kunnes noin 60 minuutin kohdalla kotijoukkueen veskarille sattui virhearviointi ja avauspotku oli turhan hätäinen. Pallo meni suoraan vastustajalle, jolla oli helppo tehtävä sijoittaa pallo yli kotijoukkueen veskarin. Peli jatkui tasaisena aina loppuun asti. Kotijoukkue yritti tasoitusta viimeiseen asti, kunnes Hanne Ojanperä viimeisellä minuutilla pääsi karkaamaan ja sijoitti loppunumeroiksi 3-1.

FC Wimman esitys oli todella erinomainen. Kotijoukkue malttoi pelata omaa puolustuspeliä maltillisesti koko pelin ajan. Tämä hankaloitti tuntuvasti vastustajan peliä läpi ottelun. Olisi kuitenkin odottanut, että liigan vaisusti aloittanut joukkue olisi ollut aggressiivinen ja hakenut jo hyvää nostetta ennen TPS ottelua, mutta näin ei ollut. Toivoa sopii, että Kokkola saa pian peliinsä lisää virtaa, sillä sitä se tarvitsee.

FC Wimma aloittaa lauantaina sarjapelit vieraissa vaikealla ottelulla I-JBK vastaan. Tämä peli antoi kuitenkin selvää itseluottamusta, joka toivottavasti näkyy myös lauantaina.