Voitto VisanPallosta varmisti sen, että naisten cupin toisella kierroksella nähdään todellinen tähtisikermä Kajaanissa.

FC Wimman ansaitun 1-0 voiton johdosta nähdään Kokkolan liigajoukkue Kajaanissa toukokuun 4. F10 koostuu pitkälti nuorten maajoukkuepalaajista sekä naisten maajoukkueen Hanne Ojanperästä. F10:llä on peräti 8 nuorten maajoukkuepelaajaa riveissään.

FC Wimma jatkoi erinomaista kevätkautta ja kaatoi tiukan taiston jälkeen VisanPallon 1-0. Kotijoukkueella oli useita hyviä maalintekotilanteita läpi ottelun, mutta vastustajan maalivahti Heidi Svärd pelasti erinomaisesti monet tilanteet. Ensimmäiset 20 minuuttia olivat kotijoukkueelta erinomaista peliä ja maalitilanteita oli useita, mutta viimeistely oli hiukan epätarkkaa. Tämän jälkeen peli tasoittui ja aaltoili päästä päähän. Jakson vaarallisimmat vastustajan tilanteet tulivat erikoistilanteista. Kotijoukkueella oli mm. kaksi läpiajoa, mutta tuloksetta.

Toinen puoliaika jatkui ensimmäisen kaltaisena, kotijoukkueen painostuksena. Maaleja saatiin odottaa pitkään, kunnes 75 minuutilla tuomittu rangaistuspotku tarjosi kotijoukkueelle mahdollisuuden siirtyä johtoon. Salla Jyrkäs onnistui tässä tiukassa tilanteessa ja ampui pallon upeasti yläkulmaan. Hieman myöhemmin vastustajalta ajettiin pelaaja ulos kahdella varoituksella, joista ensimmäinen tuli törkeästä taklauksesta ja toinen epäselvästä syystä. Loppu meni kotijoukkueelta johdon varmisteluun. Ja näin historiallinen ensimmäinen cupin voitto oli tosiasia.

FC Wimman kausi kakkosessa alkaa 7.5 vieraspelillä I-JBK:ta vastaan.