Tulevalla kaudella FC Wimman edustusjoukkue tulee täydentämään rivejään Iisalmelaisen Klubi 36:n pelaajilla seurojen välisen yhteistyöseurasopimuksen ansiosta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Wimman edustusjoukkueen ja Klubin B- tyttöjen ykkössarjaa pelaavan B1 joukkueen B- tyttöikäiset pelaajat voivat pelata kummassakin joukkueessa, kunhan pelit eivät ole samalla vuorokaudella. Pelaajavaihtoa aiotaan toteuttaa tarpeen mukaan, jokainen ottelu erikseen punniten.

Palloliiton vahvistama seurojen välinen yhteistyöseurasopimus takaa myös pelaajamateriaalin riittävyyden ensi kauden ajaksi.

-Yhteistyöhanke on ollut jo pitkään harkinnassa ja nyt viimein saatiin asiasta virallinen ilmoitus. Tämä yhteistyösopimus antaa tietyn varmuuden joukkueelle, jotta loukkaantumiset tai muut poissaolot eivät tule muodostumaan niin suureksi ongelmaksi, kommentoi joukkueenjohtaja Markku Törrö.

Yhteistyö aloitetaan käytännössä heti, kun neljä Klubi 36:n pelaajaa saapuu lauantaina vahvistamaan Wimman kokoonpanoa harjoitusottelussa HauPaa vastaan. Harjoitusottelu järjestetään Pallohallissa 23.helmikuuta alkaen klo. 12.15. Otteluun on vapaa pääsy.