Wimman edustus taisteli 2-1 voiton RoPS:ista kotikentällään liikuntapuistossa.
Maalintekijöinä Wimmalla Aada Törrönen ja Hanna Putaala, RoPS:illa Liisa-Maija Rautio.

Wimman 99-00 joukkue puolestaan haki Kempeleestä 0-2  voiton C-15 tyttöjen piirisarjan ottelussa Ajax-OsPA.aa vastaan.Kun peliä oli pelattu minuuttia sai Wimma nostettua pallon omalta puolustusalueelta keskiviivalle Jessica Karjalaiselle joka
ampaisi vastustajan maalille harhauttaen puolustuksen ja laukoi pallon verkon pohjalle.
Toisella puoliajalla 80 minuutin kohdalla Tiinu Halonen taituroi pallon maaliin hienosti maalinedustalta.
Ajax-OsPA koitti muutaman kerran maalin tekoa mutta kipeällä selällä pelannut Jenna-Mari Uurtomies venyi kaikkiin
palloihin ja torjui pahat kulmatilanteetkin hienosti. Wimman jalka oli kevyt ja pelaaminen rennon oloista, vastustajalla tuntui jalat painavan enemmän eikä kotikenttähyötyä Wimmalle vieraammasta luonnonnurmi kentästä osattu hyödyntää täysin.

Iisalmessa Wimma 03 joukkue voitti hienosti hopeamitalin Puma Girls´Cup turnauksessa viikonloppuna Iisalmessa!
Viidestä ottelusta neljä voittoa ja yksi häviö on hieno saavutus, onnea tytöille!
Muut Wimman joukkueet eivät olleet aivan niin onnekkaita Iisalmessa.
01-02 joukkue taisteli itsensä kuudenneksi otteluin yksi voitto, yksi tasapeli ja neljä häviötä.
04 ja 05 joukkueet jäivät turnauksessa pisteittä.