FC Wimma päätti sarjakautensa kotitappioon.

FC Wimman ja VisanPallon viimeinen sarjaottelu tarjosi tiukkaa vääntöä ja taistelua. Pakkovoittoa hakemaan lähtenyt sarjakakkonen joutui ensimmäisellä puoliajalla vahvaan painostukseen. FC Wimman uudistettu keskikentän järjestelmä tyrehdytti VisanPallon hyökkäykset yleensä jo keskikentälle. Oma pallon siirtely oli kohtuullisen maltillista ja muutama vahva hyökkäys oli tuottaa tulosta. Inka ja Hanna P olivat kärjen alapuolella vahvassa iskussa ja murtautuivat monta kertaa ohi pakkien. Keskityksiin olisi tarvittu hieman tarkkuutta ja maalille menoon rämäkkyyttä. Puoliajan paras paikka tuli Henkalle, joka avopaikasta ei saanut kuitenkaan riittävän voimakasta laukausta. FC Wimman peräpää luuti erinomaisesti ja jakson lopussa Hope olisi pitänyt ajaa suihkuun todella törkeästä taklauksesta (ei edes korttia!!!!). Turhautuminen oli selvää.

Toinen puoliaika ja vain hetki pelattu. Heikko syöttö, epäonnistunut katkaisu ja toinenkin, maalivahdin epäonnistunut torjunta – ylärimasta pallo Hopelle ja peli 0-1. Todella tuuria, mutta meidän kannalta sitä heikkoa. Maali lamaannutti Wimman peliä. Hyökkäyksiin lähdöt olivat hyvin epätarkkoja ja summittaisia. Vain parikymmentä minuuttia ja korkea roikkupallo ja suoraan maaliin. Tämä lahjamaali päätti taistelun. Wimma olisi voinut kaventaa Sallan antamasta kulmasta, mutta ei uponnut. Niinpä pisteet lähtivät Kemiin- ja samalla Kemi varmisti paikkansa nousukarsintoihin.