Perin helteisessä säässä pelattu nasiten II divisioonan kamppailu kulki alusta asti vieraiden komennossa päättyen ansaittuun 1-0 voittoon!

FC Wimma oli hyvin koonnut rivinsä Visan Pallolle kärsityn ottelun jälkeen. Hyökkäykset alkoivat vyöryä kohti Norrvallan maalia ensihetkestä lähtien. Ja mikä positiivisinta- hyökkäyspeli palasi jälleen omiin uomiinsa. Pallon siirtelyssä oli malttia ja tarkkuutta. Hanna Putaala kokeili melko alussa läpiajon päätteksi vastustajan tolpan kestävyyttä, se kesti- ei maalia. Erityisesti vasemmalta Inka Kukkonen toimitti mainioita keskityksiä, mutta viimeistelijä puuttui.

Kun ottelua oli pelattu 25 min, niin hyökkääjä Leena Rusanen kaadettiin ja Hanna Möttösen komea vapari vei Wimman  johtoon 1-0. Vielä ennen puoliaikaa Hanna Putaala täräytti komeasti ylähirteen ja siitä maaliviivalle, mutta ei maalia. Yli kolmenkymmenen asteen helteessä oli yllättävän paljon tempoa ensimmäisellä puoliajalla. Norrvallan paras tasoituspaikka tuli vähän ennen puoliaikaa, kun pitkä pallo läpäisi koko kentän. Jenna Niemelä hoiti kuitenkin vaarallisen tilanteen erinomaisesti.

Toinen puoliaika jatkui aluksi Wimman painostuksena. Paras paikka lisätä johtoa tuli Inkalle, jonka hyvä laukaus meni hieman ohi maalista. Toisella puoliajalla pelin tempo alkoi hiipua ja peli muuttui epätarkaksi. Ja kun sitä toista osumaa ei tullut, niin pelin loppupuolella Norrvalla sai hieman otetta peliin, mutta todella vaarallisilta tilanteilta vältyttiin. Ja niinpä ottelu päättyi FC Wimmalle 1-0.