FC Wimman naiset palasivat pitkältä tauolta voitokkaasti.

Vimpelin hyvällä nurmella pelatussa kakkosen pelissä kotijoukkue vei lopulta pisteet lukemin 3-1. Edellisestä pelistä oli jo lähes viisi viikkoa ja se myös näkyi otteissa. Peliajattelu toimi vain pätkittäin. Peliä hankaloitti I-JBK:n pikainen johtomaali alle viidessä minuutissa. Valtaisa helle ja vastatuuli tekivät myös omalta osaltaan vaikeaksi ensimmäisen jakson pelaamisen. Vastustaja veti surutta pitkää palloa ja onnistui siis kerran aina maaliin asti. Onneksi jakson aikana kotijoukkue pääsi vähitellen peliin mukaan ja tasotus oli näyttävä suoritus! Maalivahtimme Nenna avasi oikealle pakille AP:lle, joka pelasi oivallisesti Hanna Putaalalle. Hanna näki hyvin Rosan, joka karkasi linjan takkse. Loistava takavinkkeli Helille, vastustajan ohitus ja pallo maaliin! I-JBK:n veskari oli erinomainen ensimmäisellä puoliajalla ja niinpä puoliajalle lähdettiin lukemista 1-1.

Tuulen myötä pelin piti kääntyä, mutta toisen puoliajan alku oli I-JBK:n hallintaa. Vaarallisia tilanteita ei kuitenkaan syntynyt. Toisen puoliajan puolessa välissä tullut vapari käänsi pelin kotijoukkueelle. Salla Jyrkäs nosti pallon oivallisen hyvin maalille, josta vastustaja survoi pallon itse maaliin. Peli jatkui Wimman lievässä painostuksessa. 12 minuuttiia ennen loppua vaihdosta tullut Henriikka sai pallon Putaalan Hannalta rankkarialueelle. Aivan loistava tsippi yli puolustajan ja veskarin ja peli 3-1. Sen suurempia ei enää nähty pelin lopussa ja kotijoukkueelle ansaittu voitto.