FC Wimma jatkoi hyviä otteitaan viikko sitten alkaneella syyskierroksella kaataen PeIK:n 6-2.

Päävalmentaja A-P:n ollessa reissussa oli kotijoukkue harjoitellut viikon keskenään kapteeni Sallan ja Helin toimiessa pelaajavalmentajina. Harjoituksissa säilyi hyvä henki ja tempo ja jalkoja saatiin tauon jälkeen jo paremmin liikkeelle. Tämä näkyi myös pelin alussa hyvänä liikkeenä ja rentona, iloisena peliasenteena. Ensimmäinen maalipaikka tulikin kotijoukkueelle jo muutaman peliminuutin jälkeen, mutta pallo kaartoi niukasti takatolpan ohi. Wimman maalihanat aukaisi 9min kohdalla Salla suoraan takaylänurkkaan kiertäneellä loistavalla vapaapotkullaan. Pari minuuttia tästä Heli laukoi lukemat 2-0 ja Rosa lisäsi 18min kohdalla kotijoukkueen johdon 3-0. Pian tämän jälkeen Annan oikealta antama korkea keskityspallo meni vastustajan päästä omaan maaliin. Kesken puoliajan pidetty juomatauko hieman katkaisi kotijoukkueen hyvää pelivirettä ja vastustaja pääsi paremmin peliin mukaan. Tauolle lähdettiin kuitenkin Wimman 4-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle jouduttiin tekemään hieman normaalista poikkeava vaihto Lauran siirtyessä keskikentältä puolustajaksi. Joukkueeseen viikolla iskenyt kesäflunssa oli verottanut etenkin kotijoukkueen puolustuspäätä ikävästi. PeIK tuli toisen puoliajan alkuun vahvasti, mutta ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin kotijoukkue Helin päästessä läpiajoon ja laukoessa lukemat 5-0. Muutama minuutti tästä PeIK sai rangaistuspotkun. Nenna oli hienosti vedossa mukana torjuen sen, mutta rankkarin laukonut PeIK:n pelaaja ehti riparipalloon ja peli 5-1. PeIk sai maalista virtaa ja kavensi pelin 70min kohdalla 5-2. Vaihdosta peliin tullut Sanna pääsi avaamaan maalitilinsä tehden varmasti päätöslukemat 6-2. Kaikenkaikkiaan peli oli parannusta viikon takaiseen ja etenkin pelin ensimmäiset 25min olivat sitä Wimmaa, jota tässä on haettu.