FC Wimma aloitti kotipelit tiukalla väännöllä ja kotivoitolla. Pallokissat laittoi kotijoukkueen erittäin tiukalle.

FC Wimman ensimmäinen kotipeli oli alusta loppuun rajua vääntöä pisteistä. Liikkuvaa ja hyvää jalkapalloa pelaava Kuopion Pallokissat piti pihdeissään kotijoukkuetta lähes loppuun asti. Onneksi Inka Kukkonen osui maalipuiden väliin kymmenen minuuttia ennen loppua ja ratkaisi samalla ottelun kotijoukkueen hyväksi

Pelin ensimmäinen puoliaika oli hienokseltaan Pallokissojen. Pystysyötöt lähtivät napakasti ja aiheuttivat jatkuvasti ongelmia. Kotijoukkueen peli oli epätarkkaa ja hätäilevää. Oma peli puuttui ja palloa räiskittiin summittaisesti. Onneksi Kuopiolaisten viimeistely ontui ja takaiskuilta säästyttiin.

Pelin luonne muuttui tultaessa toiselle puoliajalle. Kotijoukkueen peli lähti luistamaan maata pitkin ja tilanteita alkoi tulla. Hanna P oli kahdesti yksin läpi, mutta maalia ei vielä tullut. Pelin 60. minuutti ja vapaapotku Pallokissojen alueelta. Salla Jyrkkään oivallinen kierrepallo luukulle saavutti Hanna Möttösen pään ja peli oli 1-0. Tämän jälkeen pelin ote luisui jälleen vierasjoukkueelle ja 75. min kulman jälkitilanteesta Pallokissat tasoitti.

Onneksi vaihtojen myötä FC Wimma pääsi peliin mukaan. 80. peliminuutilla Rosa Hyvärinen syötti oivallisesti kentälle tulleelle Marjolle, joka harhautti puolustajan ja siirsi pallon Inkalle, joka täräytti suoraan veskarin yli pallon maaliin. Viimeiset minuutit mentiin kotivoittoa varmistellen.

Pallokissat on taitava ja juoksuvoimainen juokkue- erittäin vahva joukkue tässä sarjassa!

Kotijoukkueen pelit jatkuvat 22.5 klo 15 kotiottelulla VIFK:ta vastaan. Odotettavissa on jälleen erittäin vaikea vastustaja ja tiukka vääntö pisteistä!