FC Wimman vieraaksi saapunut ONS/2 jäi täysin vaille mahdollisuuksia eilisessä naisten II-divisioonan ottelussa.

Kotijoukkue oli vaihtanut hieman pelipaikkoja ja otteluun haettiin hyvää tsemppiä. Jo ottelun ensi minuutit osoittivat, että nyt kaikki on kohdallaan ja hyökkäyspelikin alkaa tuottaa tulosta. Pallo pysyi maassa ja pelin tempo oli hyvä. Kotijoukkueen ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan kuitenkin 25 minuuttia, jolloin Heli Katajamäki siirsi FC Wimman johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin Rosa Hyvärinen viimeisteli jo lukemat 2-0. Vähän ennen puoliaikaa jatkunut paine ONS:n maalilla aiheutti rikkeen, jossa Rosa Hyvärinen kaadettiin pilkun arvoisesti. Joukkueen kapteeni Salla Jyrkäs laittoi pallon vuorenvarmasti maaliin.

Toinen puoliaika ei ehtinyt kauaa vanheta, kun Rosa  Hyvärinen ja Inka kukkonen lisäsivät upeiden hyökkäysten päätteeksi lukemat jo 5-0. Heli Katajamäelle tämäkään ei ollut tarpeeksi vaan illan hattutemppu varmistui komeiden soolojen päätteeksi. Taululla oli jo lukemat 7-0. ONS pääsi harmillisesti hieman tasoittamaan pelin lopussa, mutta se ei kotijoukkeen iloa himmentänyt. Ottelun lopputulos oli 7-2 ja ennen kaikkea iloinen hyökkäyspeli oli pelin parasta antia. Pallo liikkui varmasti pelaajalta toiselle ja viimeistely oli nyt myös hyvällä tasolla. Tästä on mukava lähteä pienelle ottelutauolle.