Tänään ei jäänyt epäselväksi kumpi joukkue oli valmis otteluun. Oranssi aalto levisi pitkin kenttää ja nappasi varmat kolme pistettä!

FC Wimma järjesti lauantaina kotikentällään maalijuhlat jalkapallon naisten kakkosessa. Wimma kuritti ähtäväläistä Esse IK:ta tylyin 7-0 (3-0) -lukemin.

Kotijoukkue oli erittäin hyvin latautunut ja vaikka joukkue ei edes päässyt kentälle lämmittelemään ennen matsia, niin askeleet olivat kohdallaan jo heti alusta. Tiukka  ja voitontahtoinen prässi aiheuttivat vierailijoille suuria ongelmia pelinrakentelussa. Peli ehti vanhentua vain kymmenen minuuttia, kun Riikka Ylitalo tuli oikealta pakin ohi ja laittoi pallon varmasti maaliin. Vain viisi minuuttia myöhemmin Rosan loistava karvaus, pallo keskelle Ullalle ja lukemat 2-0. Ullalta erittäin hyvä puoliaika, vaikka Hyvinkään hyvin valitettavat tapahtumat painoivat mieltä, kuten meidän kaikkien.

Ottelu ehti vanheta 25 min, kun Hesen oivallinen syöttö vapautti Rosan maalintekoon. Jälleen varma läpiajo ja lukemat 3-0. Vasta tämän jälkeen vastustaja pääsi peliin mukaan ja sai luotua muutaman hyökkäyksen, mutta mitään vaarallista kahta kulmaa lukuunottamatta ei nähty.

Kotijoukkue vaihtoi puoliajalta kentälle Jenna Huttusen ja Sara Kuotesahon. Molemmat pelaajat toivat erinomaisesti uutta virtaa peliin ja Wimman painostus jatkui. 62 min kohdalla Sara pelasi loistavasti Jennan läpi, varma viimeistely ja lukemat 4-0. Ja vain pari minuuttia lisää ja Riikka jälleen yksin läpi ja lukemat 5-0. Kotijoukkue vaihtoi lisää ahkerasti pelaajia. Ja kentälle tullut Hanna Putaala sai 75 min kohdalla loistavan ristipallon Riikalta. Hanna juoksi vapaasti maalille ja lukemat 6-0. Ottelun viimeinen maali nähtiin ottelun 83. minuutilla, kun pallo jäi pyörimään vierailijan maalille. Sara oli terävänä paikalla ja sijoitti pallon pienestä aukosta verkon perukoille.

FC Wimma onnistui tänään laajalla rintamalla ja peli oli varsin hyvätempoista. Tästä on hyvä suunnata jo katseet kohti Rovaniemen ottelua. Odotettavissa on tiivis ja tasainen taistelu, sillä Rovaniemi haluaa nousta porrasta ylemmäksi.