Jo ensi minuutista lähtien Wimma vei ottelua ja kotivoitto oli selviö!

Heli oli jo ensimmäisellä minuutilla läpi, mutta maalivahti pelasti vielä tilanteen. FC Wimma ei hellittänyt otettaan vaan hyökkäykset vyöryivät Norvallan maalille. Pelin ensimmäinen maali nähtiin, kun ottelu oli vanhentunut 11. minuuttia. Henriikka nousi oikealta reunalta ja nosti upeasti pallon takakulmaan!

Norvalla pääsi hetkeksi peliin mukaan, kun turhan vaparin jälkeisestä kulmasta syntyi tasoitus. Kotijoukkue oli kuitenkin vahvalla vireellä ottelussa ja Henriikka toisti 21. minuutin kohdalla ylösnousun ja upean laukauksen. Ja vain minuuttia myöhemmin Rosa pyöräytti pallon verkon perukoille.

Tämän jälkeen peli tasaantui ja hyökkäykset vyöryivät päästä toiseen! Lisämaaleja ei enää nähty ja tauolle mentiin 3-1 lukemissa.

Kaksinkamppailujen tehostaminen ja syöttöjen parantaminen antoi kotijoukkueelle vahvan otteen toisen puoliajan alussa ja 55. minuutin kohdalla Heli tuikkasi maalin edustalta lukemiksi 4-1. Tämän jälkeen kotijoukkue suoritti monta vaihtoa ja viimeistä osumaa saatiin odotella 75. minuutille, jolloin Rosa teki pelissä toisen maalinsa. Pelin loppu sujui kotijoukkueen komennossa, vaikka kentällä nähtiin monta C- junnuikäistä pelaajaa.

FC Wimman pelin jatkuvat viikon päästä lauantaina Oulussa ONS/2 vastaan!