Kevään 3. kierroksen peli oli ensimmäinen vieraissa. Vahvan väännön jälkeen pisteet matkasivat Kajaaniin

FC Wimma aloitti pelin erinomaisesti. Lyhyet syötöt löysivät jatkuvasti hyökkääjiä, josta peli rullasi eteenpäin mallikkaasti. Muutama selvä maalipaikkakin nähtiin ensimmäisen vartin aikana. Vähitellen kotijoukkue pääsi peliin mukaan, kun Wimman keskialueen peli hieman yllättäen väsähti ja pallot alkoivat nousta ilmaan liian usein. Vain kolme minuuttia ennen puoliaikaa Wimman puolustus sekoili ja joutui lopulta kaatamaan Jyväskylän hyökkääjän. Wimman onneksi maalivahti Jenna Niemelä noukki pallon upeasti nurkasta hyppysiin. Puoliajalle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Wimma tuli vahvasti puoliajan jälkeen peliin mukaan. Tilannetta auttoi seläntakana puhaltanut tuuli, mutta myös aggressiivisempi prässi aiheutti ongelmia kotijoukkueelle. Peli ehti vanhentua 60 min, kun Wimman keskialue pelasi puoliajalta sisään tulleelle Nani Alaselle. Nani etene kylmän viileästi ja laittoi pallon verkkoon. Vain viisi minuuttia myöhemmin hyökkääjä Ulla Friman haistoi hyvin palautuspallon ja iski väliin ennen maalivahtia ja peli oli 2-0. Jyväskylän pahin tilanne tuli noin 10 minuuttia ennen loppua kun pallo kulman jälkitilanteessa pomppi maaliviivalla. Lopullinen sinetti tuli 3 minuuttia ennen loppua , kun Riikka Ylitalo karkasi ja viimeisteli lukemiksi 3-0.