Ukkosmyrsky sotki pahasti toisen puoliajan. FC Wimmalle voitto ensimmäisen puoliajan maaleilla.

Liikuntapuistossa käyty naisten II- divisioonan ottelu ei tarjonnut valtavaa viihdettä kannattajille. Ottelu lähti käyntiin kotijoukkueelta aika tahmeasti ja pallo poltteli turhankin paljon. Kotijoukkueen tahti parani, kun peliä oli käyty 20 minuuttia. IK Myranin ylhäällä pelannut linja avasi mahdollisuuden pelata linjan taakse. Kun peliä oli käyty n. 25 min Kotijoukkueen Anna Tervonen käänsi sivurajaheiton jälkeen pelin linjan taakse Hanna Putaalalle. Hanna ohitti pelaajia ja maalivahdin ja survoi Wimman johtoon. Oli hienoa, että Hanna onnistui maalinteossa, sillä edellisestä maalista ehti vierähtää muutama peli.

Vain viisi minuuttia myöhemmin toppari Heidi Puustinen vapautti jälleen Hannan. Kuudentoista rajalla käydyn pallokamppailun seurauksena pallo ajautui Laura Möttöselle, joka pamautti pallon maaliin. Kotijoukkueella oli muutama hyvä tilanne lisätä johtoa enne puoliaikaa, mutta puoliajalle mentiin 2-0 lukemissa.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkueen hyvä ote jatkui, mutta maalilaukaukset olivat turhan hentosia. Kun pelin toista puoliaikaa oli käyty noin 15 minuuttia, alkoi sataa ja raju ukkosmyrsky alkoi runnella kenttää. Pelin tempo laski ja pallo oli jatkuvasti yli rajojen. Pahimman kuuron aikana peli keskeytettiin. Viimeiset 15 minuuttia oli pelailua, jossa todellisia maalipaikkoja oli vähän. Niinpä FC Wimman voitto kirjattiin lukemin 2-0. IK Myran joutui peliin kovin vajaamiehisenä, joka näkyi myös pelissä. Kotijoukkueen peli oli ajoittain jo toimivaa, mutta parannettavaa jäi seuraavaan VisanPallon peliin. Kärkijoukkue VisanPallo kohdataan torstaina Kemissä.