Naisten Ykkösen ensimmäinen kotiottelu FC Wimman ja PIF:in välillä päättyi kotijoukkueen selvään 5-1 (3-1) voittoon. Näin sarjanousija avasi komeasti pistetilin heti ensimmäisessä kotiottelussa.

Liikuntapuistossa nähtiin kauden avauspeli Naisten Ykkösessä, jota jännitti ennen peliä kotikatsomo enemmän kuin itse pelaajat.

Pelin hallinta oli alusta asti todella vahvasti Wimman hallinnassa. Ensimmäinen vartin jälkeen alkoi syntymään tulosta ja nopeassa tahdissa Wimman hyökkääjät Jenni Leinonen ja Riikka Ylitalo tekivät kolme osumaa jo viime kaudelta tutuksi tulleella kaavalla eli nopeilla juoksupalloilla.

PIF pelasi ensimmäisen jakson vastatuuleen, joka vaikeutti pelin rakentelua. Noin viisi minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä PIF onnistui toimittamaan pallon kotijoukkueen maalin takanurkkaan. maalintekijä vierailijoiden parhaana palkittu Nina Peltonen. Maali antoi hieman uutta virtaa vierailijoille ja taolta odotettiin taistelevaa vierasjoukkuetta.

Toisin kuitenkin kävi, kun Wimma juoksutti heti toisen puoliajan alkuun kolmen vaihtopelaajan turvin lisää tuoreita jalkoja kentälle ja peli ratkesi toisen puoliajan ensimmäisten viiden minuutin aikana, kun ensin Ylitalo ja perään Leinonen upottivat vielä kertaalleen pallon maaliin.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Jenni Leinonen, joka teki kolme maalia. Kaksi maalia teki Riikka Ylitalo. Joukkueessa oli paljon onnistujia, heistä mainiten vielä erikseen kapteeni Niina Möttönen.

Wimman avauskokoonpano: Janna Parkkinen (mv), Leena Rusanen, Niina Möttönen, Heidi Puustinen, Anna Tervonen, Jenni Laatikainen, Essi Heikkinen, Rosa Hyvärinen, Heli Katajamäki, Jenni Leinonen, Riikka Ylitalo