FC Wimman erinomainen ja vahva toinen puoliaika tuotti täydet pisteet VIFK:sta

Kevätkierroksella Kajaanissa pelattu Wimman ja VIFKin välinen peli päättyi tasalukemiin ja Vaasassa pelattiin nyt joukkueiden keskinäisestä paremmuudesta. Kotijoukkue VIFK lähti peliin kovalla tempolla, mutta Wimma pystyi vastaamaan alussa kotijoukkueen paineeseen hyvin. VIFK sai pelin alkuun rangaistuspotkun, jonka maalissa pelannut Nenna torjui eteensä ja puolustus hoiti loput. Pian tämän jälkeen Wimma sai nopean hyökkäyksen, jonka Putaalan Hanna päätti komeaan maaliin. Wimman ote pelistä kuitenkin hieman herpaantui ja VIFK pääsi kuittaamaan pelin tasoihin jakson lopussa. Ensimmäisen puoliajan loppu oli Wimmalta hätailevää ja hermostunutta peliä, läpiajojakin saatiin, mutta maalia ei. Puoliajalle lähdettiin siis tasatilanteessa.

Puoliajalla mietityt pienet muutokset alkoivat näkyä heti toisen puoliajan alussa. Ja Rosa Hyvärinen irtosi osittain läpiajoon, jonka maalivahti torjui, mutta Rosa seurasi tilanteen hyvin loppuun ja siirsi Wimman johtoon. Peli alkoi sujua tämän jälkeen erittäin hyvin ja se, mitä joukkue on hakenut muutamassa viime pelissä, onnistui nyt oivallisesti. Pelaajat löysivät toisensa ja puolustuslinjan edestä lähteneet läpisyötöt tuottivat suuria ongelmia vaasalaisille. Ja niiinpä hyvän kuvion päätteeksi Rosa Hyvärinen karkasi toisen kerran läpiajoon ja upotti pallon varmasti veskarin jalan vierestä maaliin. Vastustaja pääsi kuitenkin hetkeksi peliin mukaan, kun erinomainen kulma painui Wimman maaliin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Heli otti loistavasti pallon kuudentoista rajalla vastaan, pyörähti ympäri ja ampui pallon upeasti maalin perukoille. Ja vain hetkeä myöhemmin hyökkäyksemme vyöryi oikealta, josta Rosa siirsi Hanna Möttöselle loistavan takavinkkelin ja loppunumerot 5-2 olivat selvät. Loppupelissä  ei enää maaleja nähty, mutta muutama vaarallinen tilanne kylläkin.

Molemmat joukkueet olisivat voineet tehdä muutaman maalin lisääkin, sillä paikkoja oli molemmilla. Mutta Wimman toinen jakso oli niin vahva, että voitosta ei tänään ollut epäselvyyttä. FC Wimman vieraspelit jatkuvat ensi viikon lauantaina IK Myranin vieraana.