Noniin ensimmäinen turnaus on ohi, ja hienosti se menikin!
Wimma lähti turnaukseen siis kahdella joukkueella, jotta peliaikaa tulisi kaikille tasavertaisesti ja paljon. Vastustajamme olivat saapuneet Oulusta (ONS) ja Oulunsalosta (Ospa). Teppanan nurmella tyttöjen uudet peliasut loistivat kilpaa auringon kanssa.

Jonnan luotsaama WimmaI aloitti turnauksen ONS:a vastaan. Vaikka ONS voittikin ottelun rutkasti, niin peli oli reilu eikä virheitä tullut yhtään. Hämmennystä toki aiheutti kun peli oli ihka ensimmäinen tytöille ja vastassa oli vähän kokeneempi joukkue. Peli oli kuitenkin ensimmäiseksi peliksi hyvä WimmaI:ltä. Wimma I – ONS I,  0 – 9.

Kuvassa Marika ja Eevi aloittamassa ensimmäistä peliä.

Toisen pelin aloitti Annan ja Emilian ohjaama WimmaII. Peli oli myös heille ensimmäinen ja OsPa hallitsi peliä alusta tehden muutaman maalin, mutta se ei WimmaII:sta lannistanut. Toisella puoliajalla Annika täräytti hienon maalin ja WimmaII:sen maalitili oli auki! Maalivahdit saivat palloja kuriin käsin, jaloin ja jopa päällä -Vilman hieno päätorjunta. Wimma II – OsPa, 1 – 7 ( Annika)

Kuvassa Wimma II:sen ensimmäinen maali.

WimmaI sai seuraavaksi vastustajakseen samaisen OsPan ja he osasivat pitää OsPalaiset kurissa maalinteossa. Vaikka ottelu päättyi Wimman osalta tappioon, oli se silti parannusta ensimmäisestä pelistä. Wimma I – Ospa, 0 – 4.

Wimma II pääsi toisessa pelissään vauhtiin. Puolustus piti hyvin eikä maaleja omaan päähän tullut enää kuin kaksi. Saimme vietyä pallon oululaistenkin maaliin, mistä huolen piti Emma taistellen tilanteen viimeiseen asti Hennan kanssa. Lukemat 1 – 2 tuntuivat hyvältä ensimmäisen pelin jälkeen. Maalivahdit yllättivät valmentajat loistavilla kiinniotoillaan, hienoa Maija ja Tiia! Wimma II – ONS II, 1 – 2 (Emma.)

Wimma I pelasi kolmannen ottelunsa oululaisia vastaan. Harmikseen emme saaneet tässäkään ottelussa maalitilejä auki, mutta työt tsemppasivat pelissä itseään hyvin ja jaksoivat taistella loppuun asti. Hienoja torjuntoja esittänyt Noora noukki palloja maasta ja ilmasta loistokkain suorituksin yllättäen koko valmennuksen vanhempia myöten. Wimma I – ONS II, 0 – 4