Tylyt lukemat iski sarjakolmonen PK-35 Vantaalta tennislukemin 6-0 (3-0) hakiessaan vieraspisteet Wimmalta. Jälleen kerran ottelun alku oli erityisen huono Wimmalle ja käytännössä kaksi ensimmäistä hyökkäystä päättyi vierasmaaliin ja peli oli ratkennut viidessä minuutissa.

Vierasjoukkue aloitti pelin voimakkaaseen myötätuuleen ja heti ensimmäisessä hyökkäyksessä, joka tuli pitkällä ja korkealla pallolla Wimman puolustuksen arviointivirheestä syntyi maali. Ja heti seuraavassa hyökkäyksessä puolustus sekoili jälleen pahemman kerran ja numerot taululla oli nopeasti 2-0 vieraille. Harvalukuinen yleisö ensi kertaa Vimpelissä pelatun ottelun lehtereillä oli yhtä ihmeissään kuin kotijoukkueen pelaajat.

Vastustajana oli sarjan kärkijoukkue ja kaksi maalia eteen heti ottelun alussa vaikutti varmasti myös pelaajien itsevarmuuteen. Vielä ensimmäisellä puoliajalla vierailija teki yhden hienon tekomaalin. Wimman tilanteet olivat todella harvassa koko ottelussa. Pallo poltteli puolustuksen ja keskikentän jaloissa ja pitkät syöttöyrityksen menivät enemmän suoraan hyvin pelanneelle vastustajalle.

Toisen puoliajan alkupuoliskolla Wimma taisteli tasapäisesti kuitenkin niin, että hallinta oli koko pelin ajan vierailijoilla. Wimmattu satsaus hyökkäykseen ja maalintekoon ei kuitenkaan onnistunut ja vierailijoiden neljäs maali katkaisi lopullisesti kotijoukkueen selkärangan. Näin PK-35 pääsi kaunistelemaan vielä ottelun lopussa numerot tylysti ”kuuteen nollaan”.

Kotijoukkueen onnistumiset ja onnistujat olivat vähissä tehokkaan ja fyysisen vastustajan puristuksessa. Parhaana palkittiin Rosa Lappi-Seppälä. Vierailijoiden paras oli erittäin tekninen ja taitava Natalie Capuano, joka teki kolme maalia.

Wimman pelaajien kannattaa unohtaa muutama viimeinen peli nopeasti ja keskittyä seuraaviin peleihin, joissa vastaan tulee ns. päävastustajia.