Kovasti varamiehinen Wimma joutui vaikeuksiin kesätauon ensimmäisessä pelissään kesätauon jälkeen. Heikkotasoinen peli päättyi pistejakoon 1-1 (1-1).

Kotijoukkueen kokoonpano-ongelma oli tiedossa jo viikolla, mutta pelaajia ”parsittiin” kasaan vielä pelipäivän aamuna. Lähtökohdat huomioiden tasapelipiste maistui voitetulta pisteeltä pelin päätyttyä.

Kotijoukkueen todelliset maalipaikat olivat vähissä. Heti ensimmäisestä kunnollisesta tilanteesta saatiin aikaiseksi johtomaali. 22 minuutin kohdalla pallo pelattiin niitä harvoja kertoja hyökkäyssuuntaan pelaajalta toiselle jalkaan ja MPS:n puolustus joutui rikkomaan vapaapotkun arvoisesti Riikka Ylitaloa keskellä kenttää noin 25 metriä maalista. Tuomitusta vaparista Ylitalo tälläsi pallon suoraan vasempaan yläkulmaan.

Maalin jälkeen pelin hallinta siirtyi yhä enemmän vierasjoukkueelle, joka loi lukuisia vaarallisia tilanteita, mutta Wimman onneksi viimeistely ontui. Ensimmäisen jakson viime hetkillä MPS onnistui tasoittamaan pelin, kun peli pyöri pitkään huonon purkupallon jälkeen kotijoukkueen rangaistusalueella ja pallo ajautui Jenna Brandille, joka sijoitti pallon hallitusti alakulmaan.

Toinen puoliaika oli heikkotasoista ”nuhjaamista” ja järjestelmällinen peli puuttui molemmilta joukkueilta lähes kokonaan. Kotijoukkueen syöttö- ja yhteispeli oli jumissa, johon vaikutti monet muutokset joukkueen kokoonpanossa. MPS oli myös toisella puoliajalla yritteliäämpi luoden muutaman vaarallisen maalintekopaikan. Kotijoukkueen maalivahti Sarita Peltomaa torjui muutaman kerran todella hyvin ollen joukkueen parhaimmistoa yhdessä parhaana palkitun Jenni Laatikaisen kanssa.

Naisten Ykkösen sarjataulukossa tilanne sarjan ”häntäpäässä” tiivistyi päivän kierroksellä. Wimma on edelleen seitsemäntenä, mutta vain kolme pistettä edellä sarjan viimeisenä olevia PIF:iä ja MPS:ää edellä.