SiPS/Wimma yj pelasi kotiottelun Kajaanissa, Vimpelin päänurmella. Viikkojen sade oli pehmittänyt Vimpelin nurmen lähes mutavelliksi ja olosuhteet olivat vähintäänkin haastavat.
Ottelu alkoi kotijoukkueen nopealla avauksella ja kun peliä oli kulunut vain 23 sekuntia, laukoi Tiinu Halonen pallon vastustajan maalivahdin selän taakse.
Jonkin aikaa ONS etsi pelille rytmiä kunnes entinen Wimman kasvatti, Aada Törrönen puhkaisi SiPS/Wimman puolustuslinjan nopealla läpiajolla ja laukoi tarkasti yläriman alle tasoituslukemat 1-1 ajassa 14 minuuttia. Tilanteita haettiin puolin ja toisin kunnes ONS sai taas tilanteen 21 minuutin kohdalla ja Emma Hiukka viimeisteli 1-2 lukemat.
Kauaa ei kotijoukkue itkenyt tilannetta vaan aloitti raivoisan hyökkäämisen ja muutama tilanne menikin kädestä veto kilpailuksi kunnes Veera Tikkanen sai 28 minuutin kohdalla unelma syötön ja laukoi 2-2 tasoituksen.
Vielä ennen puoliaikaa nähtiin tilanne jossa ONS:in hyökkääjän ja SiPS/Wimman topparin välinen pallontavoittelu päätyi kaatumiseen ja tuomari näki tämän tilanteen rangaistuspotkun arvoiseksi vaikka pallo oli pelaajien välissä. Emma Hiukka ampui rangaistuspotkun maaliin ja lukemat tauolle mentäessä oli 2-3.

Toinen puoliaika oli liukastelua vesisateessa, paljon tilanteita ONS:ille, vähemmän kotijoukkueelle.
Kotijoukkue onnistui kuljettamaan pallon kuudentoista alueelle mutta viimeistely ontui ja kunnon laukauksia ei saatu kohti ONS:in maalia.

ONS onnistui vielä kolme kertaa maalinteossa, Emma Hiukka 43 minuutin kohdalla ja Emma Peuhkurinen 46 ja 64 minuutin kohdalla.

Vaikka näytti että vierasjoukkue ONS ei ole omalla mukavuusalueellaan märällä nurmialustalla, parempi joukkue voitti tänään.
SiPS/Wimma:n pelaaminen paranee ottelu ottelulta ja nuori joukkue on saanutkin hyvää kokemusta kovassa SM sarjassa.