Wimman 99-00 tytöt pelasivat hienon ja ehjän pelin piirisarjan seitsemännessä pelissä joka pelattiin Vimpelin laaksossa. Ilma oli helteinen ja +28C lämpötila vei hieman tehoa juoksemisesta samoin Vimpelin kuiva luonnonnurmi jossa pallo ei liukunutkaan kuten tutummalla tekonurmella.

Wimma aloitti heti painostamaan vastustajan alueella ja kun pelikellossa oli lukema 8 minuuttia laukoi Tiinu Halonen pallon vastustajan maaliin. 21 minuutin kohdalla HauPA/LaFK:in maalin edessä oli melkoinen härdelli ja tilanteen päätteeksi Jessica Karjalainen latasi pallon maaliverkon pohjalle.

Toisella puoliajalla vastustajan peli hieman piristyi ja he onnistuivatkin pitämään painetta Wimman puolustusalueella mutta eivät vain saaneet ujutettua palloa Wimman maaliin. HauPA/LaFK:kin peli oli kokonaisuutena hieman hakusessa ja palloa rätkittiin pois puolustusalueelta.
Maalin tekopaikkojakin oli mutta Haukiputaalaiset eivät vaan onnistuneet ujuttamaan palloa Wimman maalissa pelanneen Jenna-Mari Uurtomiehen selän taakse, joka torjui hienosti kaikki vaikeatkin tilanteet.
Kun peliä oli kulunut 74 minuuttia tykitti Tiinu hienosti pallon maaliin. Jessica viimeisteli vielä viisi minuuttia myöhemmin loppulukemiksi 4-0 ja peli oli sitä myöten taputeltu.

Helteinen keli oli varmasti yhtä raskas molemmille joukkueille ja Vimpelin nurmi yhtä raskas ja arvoitukselinen talven jäljiltä joten tällä erää ei kotietua tullut; eikä sitä tarvittu.