Sarjakärki Klubi Helsingistä käänsi toisen puoliajan pelillä ottelun omiin nimiin ja vei täydet kolme sarjapistettä.

Toisen kerran peräkkäin Wimman naisten peli menetettiin viimeisen 20 minuutin aikana. Toisen puoliajan alkupuolella hankittu 2-1 johto kääntyi nopeasti tasapeliin kyseenalanisesti Klubille tuomitusta rangaistuspotkusta. Tämän jälkeen pelin hallinta siirtyi entistä selvemmin vierailijoille ja viimeisen kymmenen minuutin aikana pallo iskettiin kaksi kertaa kotijoukkeen maaliin.

Pelin kasassa pysyminen koko ottelun ajan ja jatkuva paine omaan puolustuspäähän ovat kovaa oppia Wimmalle uudella sarjatasolla, joka ottelun lopussa näkyi paineen alla ja väsyneenä pelaamisessa tarkkaavaisuudessa. Joukkue pelasi kuitenkin hyvää peliä ja osoitti tässäkin ottelussa selkeästi kuuluvansa tälle sarjatasolle. Nyt vain pitää ottaa monista hyvistä asioista ja onnistumista oppia harjoituksiin ja seuraaviin otteluihin, niin pisteitä tulee varmasti lisää.

Vastustaja Klubi oli tasaisen kova joukkue, jokaisen henkilökohtainen taito oli kovaa luokkaa ja esimerkiksi syöttötyöskentely ja pelinrakentelu olivat läpi ottelun erinomaista.

Kotijoukkue teki ottelussa kaksi kaunista maalia. 17 minuutin kohdalla Riikka Ylitalo vei kauden neljännellä maalillaan Wimman 1-0 johtoon saatuaan pallon rangaistusalueelle, harhautti puolustuksen ja sijoitti tarkasti pallon alanurkkaan. Vaihtopelaajana kentälle päässyt Hanna Möttönen täräytti heti kentälle päästyään 62 minuutilla hienon kaukolauksen vastustamattomasti maaliin ja tässä vaiheessa Wimma siirtyi 2-1 johtoon. Wimman parhaana palkittiin Heli Kajamäki.

Seuraavan kerran Wimma pelaa jo tulevana sunnuntaina Oulussa, jossa vastassa on ”paikallisvastustaja” ONS.