Kolmannen sarjakierroksen peli tarjosi jälleen tasasen väännön, jonka lopputuloksena oli tasatulos 0-0

FC Wimman edustus joutui peliin hieman vajaakuntoisena, kun Noora Kyllönen ja Henriikka Lindfors ovat tällä hetkellä pelistä poissa. Joukkueen kapteeni Salla Jyrkäs oli vielä toissa yönä oksennustaudin kourissa. Salla jaksoikin vain puoli tuntia, jolloin peliin tuli Saila Malinen, joka selvisi varsin hyvin pikakomennuksesta.

Vakavissaan nousua ykköseen havitteleva IFK tuli peliin vahvasti ja hallitsi ottelua noin varttitunnin. Lähimmäksi maalia vastustaja pääsi, kun pallo vierähti kotijoukkueen maalivahdin käsistä maaliviivalla. Kotijoukkueen tuskaa lisäsi  Heli Katajamäen polven vääntyminen pallon kamppailutilanteessa. Kentälle tullut Leena Rusanen otti kuitenkin hyvin paikkansa kärjessä ja väänsi varsin hyvin loppupelin ajan. Ensimmäisen puoliajan parhaat tilanteet syntyivät Hanna Putaalalle ja Inka Kukkoselle, mutta ruuti oli tänään hieman kosteaa ja maali jäi syntymättä.

Toisen puoliajan alku oli todella hyvä kotijoukkueelta ja maalitekopaikkoja oli useita, mutta viimeistely ontui ja tulosta ei syntynyt. 70. minuutin kohdalla Hanna Möttönen sai vastustajan napit suoraan polveen ja joutui jättämään kentän. Tässä vaiheessa oli vastustajan paras aika siirtyä johtoon, mutta lukuisat kulmat eivät tuoneet tulosta. Loppua kohden peli tasaantui, mutta palloa ei saatu maalipuitteiden väliin. Huolestuttavinta oli usean avainpelaajien loukkaantuminen. Seuraava kierros pelataan jo tulevana lauantaina- toivottvasti saamme mahdollisimman monen kuntoon, jotta voimme tarjota IK Myranille hyvän vastuksen.